SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Økogårder å besøke i Norge
December 7th, 2014 by rnn.yqe.

Mange liker å kjøpe økologisk mat, og da er det fint å besøke en økogård i ferien. Økogårder finnes over hele landet, og noen av dem tilbyr gårdsbesøk og overnatting.

En økologisk gård man kan besøke, er Smedsland Gard. Det finnes også mange andre økogårder til tilbyr gårdsbesøk, og noen gårder har salg av økologiske produkter, slik at man kan kjøpe varer direkte fra produsenten. Man finner mer informasjon om økogårder rundt om i landet på nettsiden til Matmerk.

Hvis man er interessert i økoturisme, er det også lurt å besøke nettsiden til norsk økoturisme. Økoturisme tilbyr lokalprodusert mat, kulturopplevelser og møter med dyr på økologiske gårder. Økoturisme bygger på verdien av å ta vare på naturen og leve i pakt med den. Dette blir stadig viktigere i en verden der mer og mer natur blir ødelagt eller står i fare for å bli ødelagt. I tillegg til å besøke økogårder, kan man oppleve ulvesafari i Rendalen, kajakkturer i Lofoten eller Romsdalen, opphold i fjellstuer eller hundekjøring, alt drevet på økologisk vis.

Økogårdene finnes også i ulike deler av landet, fra innlandet til fjellene og kysten. Dermed kan man kombinere gårdsferien med mange andre naturopplevelser, som båtturer, fiske, fotturer og sykkelturer. Da får man også en aktiv og sunn ferie, samtidig som man spiser god mat og slapper av. Økoturisme er utvilsomt framtiden, og mange utlendinger kommer også til norske økogårder for å oppleve naturen og hverdagslivet i Norge. En økologisk og miljøvennlig ferie trenger slett ikke å være kjedelig.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa