SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Reise i Norge – økologiske alternativer
December 18th, 2014 by admin

Man trenger ikke å forurense unødig når man drar på ferie. Mange eier elbil eller hybridbil, og dette er et godt alternativ når man skal på bilferie i Norge.

Dersom man ikke eier elbil, kan man leie en til ferieturen, og dermed kjøre rundt med litt bedre samvittighet når man er på langtur. Å ta toget kan også være et godt alternativ, spesielt på strekninger der jernbanen er elektrisk. Men selv med dieseltog er man mer økologisk enn når man reiser med egen bil.

Sykkel er selvsagt et veldig miljøvennlig alternativ, og man kan oppleve naturen på en mye mer intens måte når man sykler. Sykkelturer i fjordene, eller på fjellviddene, er en fantastisk opplevelse. Man kan også sykle rundt på øyer, og ta ferge fra sted til sted. Dersom man vil oppleve øyene langs norskekysten, kan man også bli med på en padleferie. Flere steder i landet kan man bli med på øyhopping med kajakk, eller man kan bli med på guidede kajakkturer i berømte fjorder og kystområder. Hvis man er opptatt av å være økologisk og miljøvennlig, er det altså mange alternativer. Man kan også finne et økologisk turiststed der man kan overnatte og spise.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa