SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Reise til utlandet – økologiske alternativer
December 9th, 2014 by admin

Økoturisme tilbys i mange land, og er et spesielt populært alternativ når man besøker steder med sårbar natur. Man kan reise på økoferie til stadig flere land, for denne ferieformen er i sterk vekst verden over, først og fremst fordi turistene etterspør økologiske alternativer.

Mange vil gjerne oppleve truet natur, men de vil ikke bidra til å skade den naturen de besøker. Da er økoferie det beste alternativet. I utlandet har denne trenden tatt av enda mer enn i Norge, derfor er det mange steder som tilbyr økovennlig overnatting.

Selvsagt hjelper det lite å være økologisk under selve ferien, dersom man forurenser mye på veien. Derfor kan det være lurt å vurdere alternativer til fly, spesielt når man skal på ferie i Europa. Toget er en mye mer miljøvennlig løsning enn fly. Hvis man skal leie bil i utlandet, er det lurt å sjekke om man kan leie en elbil. En ferie på en seilbåt er også et fint økologisk alternativ, og det finnes mange havner i Middelhavet og i Adriaterhavet der man kan leie egen båt, eller bli med på cruise på en større seilbåt. Når man ferierer økologisk, må man selvsagt også tenke på resirkulering og ressursbruk.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa