SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Tenker du miljø? Velg tog framfor fly!
September 2nd, 2019 by admin

Studier om miljøutslipp konkluderer med at toget er det desidert mest miljøvennlige alternativet når det gjelder transport. Den elektriske jernbanen kommer best ut både når det gjelder energiforbruk og utslipp, i motsetning til flyet som kommer dårligst ut. Rapporter viser at på strekningen Oslo – Bergen forurenser flyet opptil 500 ganger mer enn toget.

Å tenke på miljøet kan ofte bety litt lenger reisetid. Heldigvis for oss nordmenn har alle togene i Norge gratis trådløst internett. Med Videoslots kan du spille gratis spill og live casino på mobiltelefon eller nettbrett mens du sitter på toget! Med over 3 500 ulike spill og velkomstbonus blir det kun tiden som flyr. Du kan også spille andre spill, som f.eks. kortspill eller spill som kan lastes ned i app.

Gjør togturene dine morsommere

På Videoslots får du nå 11 gratisspinn. I tillegg blir lojale kunder også belønnet med bonuser, gaver og reiser. Så hvorfor ikke opparbeide deg disse fordelene mens du sitter på toget på vei dit du skal? Sitt ned, len deg tilbake med god samvittighet og prøv de ulike spillene.

Vy har merket en stor økning i antall mennesker som velger tog til langdistansereiser. Hvor kommer denne økningen fra? Delvis på grunn av «flyskam», men også delvis på grunn av de lave prisene. Samtidig tilbyr dagens tog ekstra komfort med sine brede seter, ekstra benplass og store vinduer med nydelig utsikt.

En avslappende opplevelse

Tenk å stige uthvilt og morgenfrisk ut av din egen sovekupé, klar til å nyte en god frokost og en kopp kaffe mens setet ditt venter på deg. I motsetning til flyet kan toget by på nydelige scenarioer og opplevelser, enten du befinner deg i restaurantvognen eller i ditt eget togsete.

De foldbare bordene på toget har plass til din laptop eller nettbrett, slik at du enkelt kan koble av og se på en film, eller spille poker eller roulette. Kanskje vinner du storpremien på vei til din destinasjon? Du har i hvert fall nok av tid til å prøve når du reiser med tog.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa